[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Wandafwerkingen: behang, glasweefsel en meer
Er zijn diverse mogelijkheden om wanden af te werken. Denk hierbij aan:

  • Behang
  • Glasweefsel
  • Kwartsstructuur
  • Glad gestuct en afwerken met een bepaald soort muurverf.

Behangen is trendy! Het is een uitstekend middel om uw interieur een uitstraling te geven waar u zich prettig bij voelt. Rustig, klassiek, sfeervol of juist kleurrijk. Wat u ook kiest, behang zorgt voor een bepaalde sfeer in uw woning.

Glasweefsel
Wilt u liever uw wanden met glasweefsel laten afwerken? Wij hebben een breed assortiment met diverse structuren waar u uit kunt kiezen. Na het aanbrengen van het glasweefsel wordt dit alles afgewerkt met een muurverf in elke gewenste kwaliteit en kleur die u zelf uitkiest.
Voordelen van glasweefsel
Het voordeel van glasweefsel is dat het scheur overbruggend is. Daarnaast kan het gemakkelijk opnieuw gesaust worden. Dit is gemakkelijk wanneer de wanden vies zijn geworden of als u toe bent aan een nieuwe kleur in uw woning.

Liever egale wanden? Kies voor het opspuiten van muurverf!
Voor een mooi en egaal resultaat kunt u de wanden en plafonds laten spuiten. Het opspuiten van muurverf heeft verschillende voordelen. Het is een snelle methode om grote oppervlaktes te schilderen, daarnaast zijn muren met een grove structuur sneller en makkelijker te behandelen d.m.v. spuitwerk. Ook als u genoeg heeft van uw schoonmetselwerk en dit in een warme tint gespoten wilt hebben is spuitwerk hier zeer geschikt voor.

Vraag direct een offerte aan of plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

[/column]