Gratis kleuradvies bij binnen schilderwerk

Heb je plannen om binnen in huis aan de slag te gaan en wil je weten hoe je het ook anders kunt doen? Of kom je door alle kleuren er zelf niet meer uit en wil je dat er eens met een frisse blik wordt gekeken?

Tot maart 2021 geven we gratis kleuradviezen op maat bij binnen schilderwerkzaamheden.

Peter heeft door zijn jarenlange ervaring als schilder veel gevoel voor kleur ontwikkeld. Zijn passie om van een huis een fijne, sfeervolle omgeving te maken is duidelijk zichtbaar tijdens zijn adviezen. Hij zit altijd boordevol ideeën en weet originele kleuren te combineren.

Sharon is interieurstyliste en kan naast kleuradvies op maat ook helpen met je interieur. Want waar zet je alles neer zodra alles fris geschilderd is?

Zo kunnen we advies geven voor kleursamenstellingen, behang en interieur. Maar ook voor het totale plaatje kun je bij ons terecht.

Actievoorwaarden

  • Je kleuradvies is helemaal gratis zodra je volledig akkoord geeft op de uitgebrachte offerte vanuit ons.
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen september en maart 2021.
  • Wanneer je niet de werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren maar wel kleuradvies wilt wordt hiervoor een vergoeding in rekening gebracht.
  • Het kleuradvies op maat wordt gegeven na akkoord op de offerte.

Ben je enthousiast geworden en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen voor het binnenwerk? Aarzel niet en plan een afspraak in.