5 inspiratietips voor je woonkamer muur

De herfst komt eraan. Er is dan niets leukers om je woonkamer om te toveren tot een sfeervolle omgeving waar je de komende maanden kunt vertoeven. Het liefste doen wij dat met een dekentje op de bank, kijkend naar netflix of met een kop thee en een goed boek. Ontdek hier 5 inspirerende tips voor de komende herfst/winter seizoen.

1. Behang is IN!

We LOVE behang. Tegenwoordig kun je behang in alle kleuren, maten, vormen en structuren krijgen. Van rustige egale kleuren tot de meest prachtige patronen.

2. Be brave and pick a color

Mis je kleur in je interieur? Ga voor kleur op je muur! Je woonkamer komt direct tot leven. Vind je dit te veel van het goede? Kijk dan gauw naar nummer 3 voor meer kleur maar dan kleiner.

3. Kleur in alle hoeken

Vond je nummer 2 iets teveel van het goede? Je kunt heel gemakkelijk kleur toevoegen in je interieur in kleinere hoeveelheden. Bijvoorbeeld in een hoek, een kleine wand of zoals op de afbeelding in een nis verwerkt als boekenkast.

4. Ga voor half. 

Vroeger zag je lambrisering vooral van hout. Tegenwoordig zie je steeds vaker twee kleuren muurverf op de wand. Speels maar toch chic.

5. Betrek deuren bij je muur

Wil je wel voor kleur gaan maar vind je het niet mooi als je deur opvalt? Schilder de deur en kozijnen mee in dezelfde kleur voor een chique en rustige uitstraling.

Ben jij enthousiast geworden na deze inspirerende tips? Wij helpen je graag vanaf het begin tot eind. Van kleuradvies tot het schilderwerk. Zo kun jij straks heerlijk op je bank liggen met een dekentje en een kop thee.