5 inspirerende ideeën voor je traprenovatie in 2021

Het is januari 2021, maar voorlopig zitten we nog in een lockdown thuis. En hoe meer thuis je bent des te gezelliger je het wil maken.

Normaal gesproken denk je er helemaal niet aan maar nu je meer tijd om handen hebt is het tijd om eens grondig naar je huis te kijken. Binnen én buiten.

In deze blog geven wij je 5 inspirerende tips om de trap te moderniseren. Dit is een klus die vaak vooruit wordt geschoven. Maar als je deze foto’s hebt gezien kun je niet wachten om aan de slag te gaan!

1. Ga voor naturel.

Afbeelding is van Pinterest

Deze trap bestaat uit twee kleuren: een wittint en een houtkleur. Door deze twee te combineren ontstaat er een warme naturel tint. De hal oogt stijlvol en rustig.

2. Of combineer hout met een kleur.

Afbeelding is van Pinterest

Ben je helemaal in de ban van de donkere kleur die nu helemaal in is? Combineer deze met een houtlook voor een stoere trap. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kleurcode: Flexa Puur Grafiet x7, RAL 7021 of ga voor écht zwart.

3. Kun je niet kiezen? Ga voor zwart én wit.

Afbeelding is van Pinterest

Door zwart met wit te combineren krijg je het bekende chique contrast. Door een warme grijstint op de wand te gebruiken voelt de kleurencombinatie warm aan en brengt het zwart-wit samen tot een geheel.

4. Wil je meer kleur? Kies dan voor kleur!

Afbeelding is van Pinterest

Ben je fan van kleur en wil je dit ook in huis? Durf te kiezen voor een kleur op de trap. Op de afbeelding zijn ze in een landelijke sfeer gebleven door voor een licht-midgroene tint te kiezen.

5. Wil je iets unieks? Dan is misschien dit wat voor je.

Afbeelding is van Pinterest

Ga voor een unieke look door het gebruik van prints. Denk aan verschillende soorten kleuren, lijnen, patronen of zelfs spreuken. Deze kun je zelf aanbrengen met een traplak of maak gebruik van stickers.

Bonus: 6. Is je trap te glad? Kijk dan hier eens naar.

Afbeelding is van Pinterest

De traploper is weer helemaal hot! Schilder de trap in een neutrale kleur en pak uit met een moderne traploper. Het ziet er niet alleen gaaf uit, het zorgt er ook voor dat de trap minder glad wordt.

Welk idee vind jij het mooist? Laat het ons weten in een reactie. Maak je een foto als je klaar bent met je traprenovatie? Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

2 Comments

  1. [url=https://vslevitrav.com/]levitra 100mg guaranteed lowest price[/url]

  2. foreign sildenafil imprint greene county sildenafil provider lyons drug pharmacy sildenafil

Leave a Comment