Weet je niet welke kleur je op de muur wilt? Ontdek onze nieuwste dienst: de online kleurenwaaiers.

Hiep hiep hoera! Sharon heeft haar diploma voor de vakopleiding interieurstylist binnen! Zij zal samen met Peter het kleur en interieuradvies geven bij Schildersbedrijf Wolbrink.

Vind jij het lastig om een nieuwe kleur uit te zoeken of heb je vragen over je interieur? Dan is een brainstorm sessie écht wat voor jou.

Brainstorm sessie
Tijdens dit gesprek komt Sharon langs om al je vragen te beantwoorden. Zij geeft dan praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Zo kun je bijvoorbeeld met haar een nieuwe indeling bespreken of andere kleuren voor op de muren.

Sinds kort beschikken wij over een nieuwe software. Door middel van onze telefoon maken wij foto’s van de gewenste ruimte. Via deze software kunnen we dan elk onderdeel van de kamer inkleuren met de verfkleur die je hebt uitgekozen op een van onze verfstalen. Zo kun je in een oogopslag zien of de kleur wel bij de rest van je interieur past. Heb je een kleur gevonden? Dan slaan we de foto op en kun je er alvast van gaan genieten én laten zien aan je partner.

En dit gebeurt allemaal aan jou eigen keukentafel. Je hoeft dus niet meer verschillende kleurtesters aan te schaffen.
Deze brainstorm sessies duren gemiddeld 1,5 a 2 uur en kan de hele dag door ingepland worden.

Wil je dat Sharon bij jou op de koffie komt? Stuur gerust een bericht voor meer informatie.