Kleur & styling advies 

Thuis wil je je lekker voelen. De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer. 
Maar vaak blijkt het lastig om dit zelf te bedenken en op elkaar af te stemmen. Dan kom je er niet uit en wordt het frustrerend. 

Of je hebt behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken.

Peter en Sharon kunnen je dan helpen. Peter heeft door zijn jarenlange ervaring als schilder een echte kijk op kleuren ontwikkeld. Zijn gevoel voor kleur is vaak de reden waarom mensen Peter vragen om zijn advies. 
Sharon heeft de opleiding interieurstyliste succesvol afgerond en kan je onder andere helpen bij het opnieuw inrichten en stylen van het huis.

Brainstormsessie aan huis


Heb je het huis al op orde maar wil je bespreken wat er nog meer mogelijk is? Dan is een brainstormsessie echt iets voor jou. Tijdens dit gesprek geeft de interieurstylist tips waar je direct zelf aan de slag kunt gaan.


De brainstormsessie bestaat uit een gesprek waarbij direct tips worden gegeven. De interieurstylist neemt onder andere diverse kleurenwaaiers mee.


Kleuradvies


Wil je zelf aan de slag maar heb je handvaten nodig waar je op terug kunt vallen? In het kleurenplan staat de informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan.


Naast het gesprek ontvangt u een digitaal kleurenplan op maat met plattegrond en verfnummers en een voorbeeld van kleuren.


Compleet advies

Wil je nu echt eens wat anders en vind je het lastig om zelf alles bij elkaar te zoeken?

Wij gaan voor je aan de slag met een compleet pakket voor kleur én interieuradvies.


  • Intakegesprek
  • Moodboard & kleurenplan
  • Lichtplan
  • Indelingsadvies
  • Shoppinglijst voor meubels, vloeren, raamdecoratie, accessoires etc.

Heb je interesse in een van deze adviezen? Vraag geheel vrijblijvend naar de kosten van deze pakketten.