Café en zaal Thuus bi-j Theun in Zelhem

Na wekenlang geheimhouding mogen we het eindelijk naar de buitenwereld presenteren! We zijn in November druk bezig geweest met het restylen van het café en zaal Thuus bi-j Theun in Zelhem.

Voordat de metamorfose kon beginnen, hebben wij samen met Theun een kleurenplan opgesteld. Vanuit daar zijn we verder gaan plannen. Theun had precies voor ogen wat hij wilde: het café werd een bruin café en de zaal is geïnspireerd op de Oostenrijkse stijl.

Het café werd als eerste aangepakt. De toog werd geschilderd in een lichte tint die terug kwam in het rode behang. De kozijnen werden donker geschilderd in een Farrow and Ball kleur en het rode behang werd aangebracht. Het resultaat is dan ook prachtig.

Nadat het café helemaal klaar was, gingen we verder in de zaal. De zaal heeft een totale make-over gekregen. De ideale plek om feest te geven. Het hout in combinatie met groen maakt het geheel warm en maar toch met een moderne uitstraling.

Het systeemplafond is eruit gehaald en de witte lijsten zijn zwart geschilderd. Daarna kwamen er houten platen in wat het geheel afmaakt.

Maar het mooiste gedeelte van allemaal kwam nog als laatste. Frans, een van onze schilders, mocht letters op de deur schilderen. Dit heeft hij zonder mal gedaan, zo uit zichzelf. Hoe gaaf is dat?!

Tijdens de opening van het café waren alle werknemers ook uitgenodigd. We zijn er met zijn allen geweest en het was een groot succes. Het was zó druk dat er bijna niemand meer bij kon.

Ben je in de buurt van Zelhem, Gelderland? Ga dan zeker wat drinken bij Thuus bi-j Theun aan Dr. Grashuisstraat 3.